1 Websales.fi
Websales.fi

Käyttäjä Salasana

Ostoskorin arvo: 0 €

Kirjaudu pysyvästi » Rekisteröidy | » Unohtuiko salasana?

Katso Koriin Kassalle Tyhjennä Kori


Etsi tuoteOlight M-sarjan diffuusori / suodatin. Muista Valita Väri !

Tuotekuva Valitse valikosta sopiva väri ennen tilaamista.
Paranna Olight M20 ja M21 –valaisimesi ominaisuuksia erilaisilla linssin eteen asetettavilla suodattimilla. Ota kaikki irti valaisimestasi hankalissakin tilanteissa! Alkuperäinen valaisintuote Olightilta.

Punainen suodatin:

Punaista suodatinta käytetään säilyttämään silmien pimeänäkö. Punaisen suodattimen kanssa näet paremmin valaisimen sammuttamisen jälkeenkin. Voit lukea esimerkiksi karttaa tai tarkkailla ympäristöäsi säilyttäen maksimaalisen pimeänäkösi. Lisäksi jotkin eläimet, kuten peurat, näkevät punaisen värin spektrit melko huonosti, joten punainen filtteri sopii myös metsästykseen (ei karkota eläimiä).

Vihreä suodatin:

Myös vihreä suodatin säilyttää pimeänäön lähes yhtä hyvin kuin punainen. Käytetään erityisesti pimeänäkölaitteiden kanssa. Tuottaa vähemmän häiritsevää valoa. Erinomainen navigointiin ja kartanlukuun. Vihreän valon kanssa ympäristöä on helpompi havannoida kuin punaisen valon kanssa.

Sininen suodatin:

Sininen suodatin ei säilytä pimeänäköä yhtä hyvin kuin vihreä ja punainen, mutta sitä vastoin se antaa enemmän valoa kartanlukuun, metsästykseen (ei karkota eläimiä) sekä muihin taktisiin tilanteisiin.

Valitse sopiva väri valikosta.
16.80€
Hyvä saatavuus